Σας καλωσορίζουμε στο βιολογικό μας κατάστημα!
Close
Ιωάννη Θεοτόκη 104 49100 Κέρκυρα

ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΟ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ ΠΟΥ ΠΡΟΣΕΧΕΙ ΤΗΝ ΥΓΕΙΑ ΣΑΣ!

Η βιολογική παραγωγή κάνει τα πρώτα βήματά της και έχουν ήδη γίνουν γνωστά στο ευρύ κοινό τα βιολογικά προϊόντα.
Σ’ αυτό μεγάλο ρόλο έπαιξε ο συνεταιρισμός μας που γεννήθηκε το 1998 με πρωτοβουλία του Συλλόγου Περιβάλλοντος Κερκύρας.

Η «ΟΙΚΟΖΩΗ ΣΥΝ.Π.Ε.» είναι ένας αστικός συνεταιρισμός περιορισμένης ευθύνης. Μέλη του είναι παραγωγοί και καταναλωτές οικολογικών προϊόντων. Οι παραγωγοί του ασχολούνται κυρίως με την παραγωγή ελαιολάδου και κηπευτικών. Μερικοί ξεκινούν και τις πρώτες προσπάθειες στον αγροτουρισμό.

Σήμερα αριθμεί περίπου 100 μέλη. Διοικείται από πενταμελές Διοικητικό Συμβούλιο τριετούς θητείας και εποπτεύεται από τριμελές συμβούλιο.

Η προσπάθεια του Συνεταιρισμού μας αποτελεί τμήμα του ευρύτερου οικολογικού κινήματος.
Τα μέλη μας θεωρούν την κατανάλωση φυσικών υγιεινών τροφών σε επαρκή ποσότητα, δικαίωμα για όλους και θέλουν η παραγωγή και των υπολοίπων αναγκαίων για τον άνθρωπο αγαθών να γίνεται με οικολογικό τρόπο.

Η «ΟΙΚΟΖΩΗ» ΣΥΝ. Π. Ε. έχει σήμερα ένα πιστοποιημένο πρατήριο πώλησης βιολογικών προϊόντων στην πόλη της Κέρκυρας.
Συγκεκριμένα, στην οδό Ιωάννου Θεοτόκη 104 βρίσκεται το πρατήριο όπου διατίθενται οπωροκηπευτικά, όσπρια, κρέατα, τυριά, αλλαντικά, συσκευασμένα και αρτοσκευάσματα.
Ο Συνεταιρισμός έχει τακτική επικοινωνία με επιστημονικούς και επαγγελματικούς φορείς και έχει ήδη συμμετάσχει σε σεμινάρια και ημερίδες που έχουν οργανωθεί από το Υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων, από τοπικούς φορείς, από πιστοποιητικούς οργανισμούς, και από ομάδες παραγωγών .
Είναι συνδρομητής σε επιστημονικές και ειδικές με τη βιοκαλλιέργεια εκδόσεις. Έχει οργανώσει ημερίδες και εκθέσεις σχετικές με τα βιολογικά προϊόντα στο νομό Κερκύρας. Έχει υποδεχθεί και έχει ξεναγήσει σε αγροκτήματα παραγωγών και στα πρατήρια του Συνεταιρισμού πλήθος εκπαιδευόμενων σε αγροτικά σεμινάρια, και μαθητές γυμνασίων που αποτελούν περιβαλλοντικές ομάδες και τους έχει ενημερώσει σχετικά με θέματα βιοκαλλιέργειας.
Πρωτοστάτησε στην ίδρυση της Ένωσης Βιοκαλλιεργητών του Ν. Κέρκυρας .

Βιολογικά

Φρέσκα Προϊόντα

Έχουμε υψηλές προδιαγραφές και ο στόχος μας είναι να σας παρέχουμε προϊόντα στην καλύτερη δυνατή ποιότητα που μπορούμε.

  • Η ενθάρρυνση της παραγωγής βιολογικών αγροτικών προϊόντων στο Ν. Κερκύρας και η διακίνηση των προϊόντων αυτών σε πλατιά στρώματα του πληθυσμού.

  • Η διακίνηση και άλλων οικολογικών προϊόντων εκτός από τρόφιμα.
  • Η ενημέρωση του κοινού σε θέματα υγιεινής διατροφής, οικολογικής γεωργίας και γενικά οικοκατανάλωσης και προστασίας του φυσικού περιβάλλοντος.
  • Η οικονομική, κοινωνική και πολιτιστική ανάπτυξη των μελών του Συνεταιρισμού και η εν γένει βελτίωση της ποιότητας ζωής τους.
ΠΑΡΑΓΓΕΙΛΤΕ ΤΩΡΑΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ…

ΓΝΩΡΙΣΤΕ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΜΑΣ!

Frederick Dean

Nutritionist

Katherine Ruiz

Food Blogger
Client 1
Client 2
Client 3
Client 4
Client 5
Client 6
Client 7
Client 8
This site is registered on wpml.org as a development site.